Öne Çıkanlar yüz yüze eğitim Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği TRT EBA TV öğretim elemanı Yargıtay Üyelikleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Instagram'da Büyük Atak Yaptı Erdoğan'ı Geçti

Sağlık Bakanı Koca'nın sosyal medya platformu Instagram hesabında 2 ay evvel yaklaşık  1 milyon takipçisi bulunmaktaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın ise Instagram'da 7 milyonun üstünde sosyal medya hesabı vardı. Bakan Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı geçerek Türkiye'de en çok takipçisi olan siyasetçi konumuna yükseldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya platformu Instagram'da 7.5 milyon takipçisi varken, Sağlık Bakanı Koca'nın ise 7.6 milyon takipçisi artık bulunmakta. 

Koronavirüs sürecinden evvel yaklaşık 1 milyon takipçisi olan Bakan Fahrettin Koca'nın salgın durumunda ön plana çıkması, sık sık toplantılar yapması ve her akşam koronavirüs verilerini açıklaması, bilgilendirmede yapması, Bakan Fahrettin Koca'nın takipcilerinin hızlıca yükselmesinin neden oldu.

Koronavirüs erdoğan ve fahrettin koca instagram takipçi

drfahrettinkoca

rterdogan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.