Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İl İçi Mazeret Tayinleri 4B statüsü

Danıştay Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı

KamuMeb.net - Görevde Yükselme Sınavında Müdür ve Zabıt Katibi Grubuna 50 soru, Unvan Değişikliği Sınavında Teknisyen (Bilgisayar), Teknisyen (Turizm ve Otelcilik) Grubuna 50 soru sorulacak. Böylece görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında her bir grup için 50 soru sorulmuş olacaktır. Sınav süresi 70 dakika olacaktır. 

Sınav soru ve cevap anahtarları 02 Temmuz 2019 tarihinde www.meb.gov.tr ve www.danistay.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır. Sınav sonuç bilgileri 02 Eylül 2019 tarihinde www.meb.gov.tr ile www.danistay.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

Sınavda 60 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılacaktır. Sınavda her soru eşit puan ağırlığına sahip olacaktır. Sınava itirazlar soru ve cevap anahtarların yayınlanmasından itibaren en geç 5 iş günü içerisinde sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 5 iş günü içerisinde DANIŞTAY’a, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL (yirmi TL KDV Dahil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapılacaktır.

DUYURU

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.