Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge ÖSYM Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri

2018 EKPSS/Kura Yerleştirme Tercih Kılavuzunda Değişiklik

KamuMeb.net - Yayınlanan söz konusu duyuruda ''8 Mart 2018 tarihinde yayımlanan  2018 EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan Emniyet Genel Müdürlüğünün "Mütercim" unvanındaki kadroları için nitelik kod değişikliği yapılmıştır. Kılavuz, güncellenmiş haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr adresinden yayımlanmıştır. Bu güncelleme nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Adayların tercihlerini yaparken Ek'te yer alan 14 Mart 2018 tarihli TABLO-4'ü esas almaları gerekmektedir.'' denilmiştir.

Afyon Kocatepe Üniversitesi 4605 nitelik kodu ile hemşire unvanına 5 kadro, Akdeniz Üniversitesi 4001 nitelik kodu ile memur unvanına 2 kadro, Atatürk Orman Çiftliği üdürlüğü 4799 nitelik kodu ile mühendis unvanına 2 kadro, Avrupa Birliği Bakanlığı 4001 nitelik kodu ile memur unvanına 2 kadro, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı 4524 ve 4525 nitelik kodları ile istatistikçi unvanına 3 kadro ayırmıştır. 

2018 Yılı EKPSS/Kura Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yapılan değişiklik, tercih yapacak tüm engelli memur adaylarını ilgilendirmektedir. 

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.