Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen ÖSYM 3600 ek gösterge

Normalleşme Sürecinde Savunma ve Adalet Hizmetleri

Personel Temin/Terhis-Celp Faaliyetlerine ilişkin detaylara baktığımızda personel temin faaliyetleri içerisindeki fiziki yeterlilik testleri ve mülakatların 1 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanıyor. Askerlik celp işlemlerinin 5-29 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Ertelenen Bedelli Askerlik İşlemlerinin 20 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanıyor. Yedek subay/yedek astsubay celp işlemlerinin 29 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanıyor.

Dış kaynaktan temin edilen subay adaylarının kayıt-kabul işlemleri ve eğitim faaliyetlerinin 20 Haziran 2020, astsubay adaylarının 15 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanıyor. Harp Okulları, Astsubay MYO'ları ve Enstitülerde Eğitimlerin özel tedbirlerle 1 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanıyor. Atama ve görevlendirme işlemlerinin 1 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanıyor.

ERBAŞ VE ERLERİN İPTAL EDİLEN İZİNLERİ

Toplu Faaliyetler olan tören, konferans, kısa süreli toplantı, kurs, fuar ve seminerlerin 1 Temmuz 2020 tarihinde yapılması planlanıyor. Erbaş ve Erlerin iptal edilen izinlerinin 1 Eylül 2020 tarihinde yeniden izin verilmeye başlanması planlanıyor.

Milli Tatbikatların 1 Eylül 2020 tarihinde yeniden başlatılması planlanıyor. Yurtdışı sürekli ve geçici görev, toplantı, kurs katılımının 1 Eylül 2020 tarihinde yeniden icra edilmesi planlanıyor.

DURUŞMA, KAPALI GÖRÜŞ, NOTERLER

Ceza infaz kurumlarının kapalı görüşün 31 Mayıs 2020 tarihinde serbest bırakılması planlanıyor. Noterlerde dönüşümlü çalışma usulüne 31 Mayıs 2020 tarihinde son verilmesi planlanıyor.

Duruşma ve keşiflere verilen aranın sonlandırılması, yargıda sürelerin başlatılması, uzlaştırmacı görevlendirmelerinin başlatılması süreci 15 Haziran 2020 tarihi olarak planlanmakla birlikte bu süre gerektiğinde öne çekilebilecek.

İcra-iflas takiplerinin durdurulmasına 15 Haziran 2020 tarihinde son verilmesi planlanıyor. Bu tarih gerektiğinde öne çekilebilecek. Ceza infaz kurumlarında avukat görüşmelerindeki kısıtlamaların kaldırılması, denetimli serbestlik kapsamında ertelenen yükümlülüklere devam edilmesi süreci 1 Temmuz 2020 olarak belirlendi. Ceza infaz kurumlarında kurumlar arasında nakillerin 1 Temmuz 2020 tarihinde serbest bırakılması planlanıyor. 

Hafta sonu nöbetçi noterlik uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinde başlaması planlanıyor. Ceza infaz kurumlarında açık görüşün 1 Eylül 2020 tarihinde serbest bırakılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.