Öne Çıkanlar MEB Elektronik Sınav 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları

2019 Yılı Milli Sporcu Atama Takvimi

KamuMeb.net - Milli Sporcuların Beden Eğitimi Alanına Öğretmen Olarak Atama Başvuruları 7-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak. Yapılan başvurular 13-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce değerlendirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirme doğrultusunda başvurulara ilişkin onay/ret işlem sonuçları 20 Mayıs 2019 tarihinde sistem üzerinden ilan edilecek.

Başvurusu reddedilenler için yeniden başvuru işlemleri 21 Mayıs 2019 tarihindedir. Başvurusu reddedilenlerden yeniden başvuru yapanların başvuruları 22-23 Mayıs 2019 tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce değerlendirilecek. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce başvurusu reddedilenlerden yeniden başvuru yapanlara ilişkin Onay/Ret İşlem Sonuçları 24 Mayıs 2019 tarihinde sistem üzerinden ilan edilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri Onay/ Ret İşlemleri 27-31 Mayıs 2019 tarihler arasındadır. Atama tarihi daha sonra açıklanacaktır.

Ataması yapılanlardan .Son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (6 adet), Mal bildirimi (il millî eğitim müdürlüklerinden temin edilecektir), Elektronik Başvuru Formunun onaylı örneği, başvuru esnasında Pedagojik Formasyon Belgesi yerine resmî yazı ibraz edenlerden, Pedagojik Formasyon Belgesi. sağlık durumu yönünden öğretmenlik görevini yapmasına engel bir durumu olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu, adli sicil kaydı gibi belgeler istenmektedir.

Duyuru

Millî Sporcuların Atamalarında Esas Alınacak Öncelik Sıralaması Tablosu

Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.