Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge ÖSYM Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri

2021 Yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmeleri (19 Mart 2021)

Genel Müdür Bakan a. Ömer İNAN imzalı resmi yazıda "Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde eğitim kurumu yöneticiliklerine valiliklerce yapılacak görevlendirmelere ilişkin iş ve işlemlerin, birer örneği de ekte yer alan 2021 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirme ve 2021 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takvimleri çerçevesinde yürütülmesi uygun görülmüştür.

Bakanlığımızca, ülkemizde etkisini göstermekte olan Covid-19 salgınının neden olduğu solunum yolu hastalıklarından koruma ve kontrol önlemlerinin alınması için gerekli tedbirler hassasiyetle uygulanmaktadır. Bu kapsamda Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda ekte yer alan takvimler çerçevesinde eğitim kurumu yöneticiliklerine görevlendirmelerde; başvuruların elektronik ortamda alınması, istenilecek belgelerin MEBBİS veri tabanından elde edilmesi, gerekli görülmesi halinde e-posta yoluyla istenilmesi, ancak lüzum görülmesi halinde belgenin aslının talep edilmesi yoluyla oluşabilecek personel hareketliliğinin engellenmesinin sağlanması gerekmektedir.

İl millî eğitim müdürlüklerince, yönetici görevlendirme iletişim ve koordinasyon biriminin oluşturulup telefon ve e-posta bilgilerinin il millî eğitim müdürlüklerinin web sayfalarında paylaşılarak herhangi bir mağduriyet oluşmaması için başvuru sahiplerinin bilgilendirilmesi hususunda bilgilerini ve gereğini arz ve rica ederim." denilmiştir.

İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takvimi

Yeniden Yönetici Görevlendirme Takvimi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.