Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

Kadrolu Şube Müdürü Ataması Talebi

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylan, ''ÖSYM, 2022 sınav takvimini yayınladı. Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı'na yazılı başvuruda bulunarak şube müdürlüğü sınavı yapılmasını istemiştik. 1 Nisan 2018’den beri sınav yapılmadığı için yüzlerce şube müdürü GÖREVLENDİRME ile çalışmaktadır.

Maalesef bu görevlendirmelerin büyük çoğunluğu da mensubiyetler üzerinden gerçekleştirilmiştir. Eğitim yönetiminin liyakat esasına göre tayin edilmesi elzemdir. Dolayısıyla MEB’in bir an önce şube şb md sınavını yaparak KADROLU ŞUBE MÜDÜRÜ ataması gerçekleştirmesini istiyoruz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.