Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri Hazine ve Maliye Bakanlığı

MEB Rotasyon İçin Görüş İstedi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 3 Mayıs 2021 tarihli Genel Müdür Bakan a. Ömer İnan imzalı resmi yazısında; ''bilindiği üzere, Bakanlığımıza bağlı il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde görev yapmakta olan yöneticilerin yer değiştirme suretiyle atanmalarına ilişkin usul ve esaslar Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik ile belirlenmiştir.

Söz konusu Yönetmeliğe ekli Ek-3 Hizmet Bölgeleri Çizelgesinde yapılacak değişiklik ile ilgili ilişikte gönderilen taslak çalışmasına dair Valiliğiniz görüşünün ekte yer alan tabloya işlenerek 5 Mayıs 2021 günü mesai bitimine kadar Genel Müdürlüğümüze bildirilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.