Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge ÖSYM Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri

MEB'den Banka Promosyonu Yazısı (13 Ocak 2023)

Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bakan a. Levent Özil imzalı resmi yazıda ''Banka promosyonları ile ilgili Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası'nın (TEÇ-SEN) 22 Aralık 2022 tarihli ve 2022-TEÇ-SEN-/GS 679 sayılı yazınız incelenmiştir.

2007/21 sıra numaralı Başbakanlık Genelgesi'nin 2'nci maddesinin 2'nci fıkrasında, ''Birden fazla birimin aylık ve ücretlerinin birlikte ödenmesi talebinde bulunmaları halinde merkezde üst yönetici, taşrada ise söz konusu birimlerin bağlı bulunduğu bir üst amir tarafından görevlendirilecek ilgili harcama yetkililerinden birinin başkanlığında oluşturulacak üç kişilik bir komisyon tarafından aylık ve ücretlerin ödeneceği banka yukarıdaki esaslara göre tespit edilecektir.'' hükmü yer almaktadır.

Söz konusu Genelge hükmü gereğince Bakanlığımız merkez teşkilatında banka promosyonu ile ilgili iş ve işlemler üst yönetici onayı ile Genel Müdürlüğümüzce, taşra teşkilatlarında ise birimlerin bağlı bulunduğu bir üst amir tarafından görevlendirilen harcama yetkilileri tarafından yürütülmekte olup; Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası'nın (TEÇ-SEN) 22 Aralık 2022 tarihli ve 2022-TEÇ-SEN-/GS 679 sayılı yazınıza Genel Müdürlüğümüzce yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Bilgilerini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.