Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri Hazine ve Maliye Bakanlığı emeklilikte yaşa takılanlar

Özel Eğitim Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi (28 Nisan 2021)

Genel Müdür Bakan a. Mehmet Nezir GÜL imzalı resmi yazıda "Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan özel eğitim öğretim programlarının varsa eksik yönlerinin belirlenmesi ve iyileştirmesi amacıyla “Özel Eğitim Öğretim Programları Değerlendirme Çalışması” başlatılmıştır. 

Bu kapsamda hazırlanan “Özel Eğitim Öğretim Programlarını Değerlendirme Formu” Genel Müdürlüğümüz internet sitesi olan “orgm.meb.gov.tr” adresinde yer alan “Anketler” bölümünde yayınlanmıştır. 

Söz konusu değerlendirme formunun ilinizde bulunan özel eğitim uygulama, görme engelliler ve işitme engelliler okullarında görev yapan öğretmenler tarafından en geç 18 Mayıs 2021 salı günü mesai bitimine kadar doldurulmasının sağlanması hususlarında gereğini bilgilerinize rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.