Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge ÖSYM Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri

Özel Kurslarda Uygulama Eğitimleri (18 Mayıs 2021)

Genel Müdür Bakan a. Muammer YILDIZ imzalı resmi yazıda ''Ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanacak kademeli normalleşme sürecinde, 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında faaliyette bulunan özel öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 - 01 Haziran 2021 tarihleri arasında, yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ve sınavlara ilişkin gerekli açıklamalar 17.05.2021 tarihli ve 25210690 sayılı yazımız ile il valiliklerimize bildirilmiştir.

Söz konusu özel öğretim kurumlarından özel çeşitli kurslar, özel hizmet içi eğitim merkezleri ve uzaktan öğretim yapan kurumlarda uygulanan öğretim programlarının teorik kısmı uzaktan eğitimle, uygulama eğitimleri ise belirtilen tarihler arasında yüz yüze yapılacaktır.

Ayrıca MEB Özel Kurslar Sınav Yönergesi kapsamında yapılması gereken sınavlar 08.04.2021 tarihli ve 23849242 sayılı yazımızda yapılan açıklamalar doğrultusunda valiliklerce de uygun görülmesi durumunda belirtilen tarihlerde hafta sonları yapılabilecektir.

Konuya ilişkin ilinizde faaliyette bulunan özel çeşitli kurslar, özel hizmet içi eğitim merkezleri ve uzaktan öğretim yapan kurumlarının bilgilendirilmesi ve teorik/uygulama eğitimleri ile sınavların belirtilen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması hususunda, bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.