Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Rehber Kitabı (9 Şubat 2023)

Genel Müdür V. Bakan a. Yusuf AKBAŞ imzalı resmi yazıda "Bakanlığımıza bağlı okullarda görev yapmakta olan öğretmen ve öğrencilerimizin akademik ve sosyal becerilerini geliştirmek için çeşitli fırsatlar sunan ulusal ve uluslararası proje başvuruları yapılabilecek alanlar hakkında kendilerini bilgilendirmek amacıyla bir rehber kitaba ihtiyaç duyulduğu anlaşılmıştır.

Bu kapsamda Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce; öğretmenlerimize proje başvurusu yapmaya nereden başlayacaklarını anlatmak, başvuru yapabilecekleri proje türlerini tanıtmak, doğru ve etkili bir proje yazmak için yol göstermek, doğru proje başvurusu yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla "Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Rehber Kitabı" hazırlanmıştır. 

Ekte PDF formatında verilen “Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Rehber Kitabı”na Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nün web sitesi ile OGM Materyal web sitesinde yer alan "Yönetici ve Öğretmen Kütüphanesi"nden (https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kutuphane/proje-hazirlama) erişilebilmekte olup söz konusu Rehber Kitabın Genel Müdürlüğümüze bağlı tüm okullara ve öğretmenlere duyurulması hususunda; bilgilerini ve gereğini rica ederim." denilmiştir.

Rehber Kitap : https://ogmmateryal.eba.gov.tr/icerik-goster/5251

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.