Öne Çıkanlar Ülke Geneli Ortak Yazılı Sınav Tıp Bayramı 2024 Yılı Mayıs Ayı Yay Burcu İş Yorumu sözleşmeli öğretmenlik 2024 Yılı Mayıs Ayı Yengeç Burcu Aşk Yorumu

Yatılı Bölge Ortaokulları Memnuniyet Anketleri (13 Ocak 2023)

Temel Eğitim Genel Müdürü Bakan a. Tuncay MORKOÇ imzalı resmi yazıda "Pansiyonlu okul memnuniyet anketleri ile pansiyonlarda barınmanın öğrencilerin akademik, kişisel ve sosyal gelişimine etkileri, okul pansiyonlarından memnuniyet durumu ve halk eğitimi merkezleri tarafından pansiyonda barınan öğrencilere yönelik açılan kurslara katılım durumu ile bu kursların etkililiğinin değerlendirilmesi amaçlanmaktadır. 

2018 yılından bu güne kadar her eğitim öğretim yılının 1. ve 2. dönemlerinde birer defa “Pansiyonlu Okul Öğrenci Memnuniyet Anketi” ve “Pansiyonlu Okul Veli Memnuniyet Anketi” şeklinde uygulanan anketler revize edilerek “YBO Pansiyonları Yönetici Anketi”, “YBO Pansiyonları Belletici Anketi” ve “YBO Pansiyonları Öğrenci Anketi” adı ile üç farklı yeni anket formu oluşturulmuş ve Bakanlığımız veri toplama modülü üzerinden 13.01.2023-23.01.2023 tarihleri arasında yatılı bölge ortaokullarındaki tüm yöneticiler, belletici öğretmenler ve yatılı öğrencilerce doldurulmak üzere erişime açılması 13.01.2023 tarihli ve E-23508695-20-68349764 sayılı Makam Oluru ile uygun görülmüştür.

Söz konusu anketlere;

YBO Pansiyonları Yönetici Anketi: https://veri.meb.gov.tr/FormaGit.aspx?5794

YBO Pansiyonları Belletici Anketi: https://veri.meb.gov.tr/FormaGit.aspx?5795

YBO Pansiyonları Öğrenci Anketi: https://veri.meb.gov.tr/FormaGit.aspx?5793 adreslerinden erişilecek olup konunun ilinizde bulunan Genel Müdürlüğümüze bağlı tüm yatılı bölge ortaokullarına duyurulması hususunda; bilgilerini ve gereğini rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep tuz 5 ay önce

Guzel

Avatar
Atahan 5 ay önce

Okulum çok iyi

Avatar
Meliha Arpacı 5 ay önce

Pansiyonum güzel memnunum