Öne Çıkanlar engelli A101 Aktüel Ürünler Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim öğretim elemanı

AK Parti'li Taşkın'dan Sosyal Yardım Modelleri Açıklaması

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında sosyal yardım modelleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, ''Önemli bir sosyal yardım modelimiz de 535 bin engelli vatandaşımızın faydalandığı evde bakım yardımı. Bu yılın ocak-temmuz dönemi için evde bakım yardımı 1798 liradan 2 bin 354 liraya çıkartıldı.

SED hizmetinde çocuk başına yapılan ekonomik destek tutarı ortalama 1259 liradan 1649 liraya yükseldi. Ayrıca koruyucu ailelere çocuk başına yapılan ödemelerin aylık ortalaması 1964 liradan 2 bin 572 liraya çıkarıldı. Sosyal yardım modellerinde yapılan bu artışların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sosyal yardım modellerimizi artırarak ve çeşitlendirerek dezavantajlı vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiSosyal Yardım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.