Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen ÖSYM 3600 ek gösterge

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Haziran'da Toplanmalı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ''Piyasadaki pahalılığı onlar da fark ediyor. Onların işlerine de yansımış durumda. Satışlar azalmış, fiyatlar çok yükselmiş. Ama buna rağmen elhamdülillah diyor. Esnafımız, bu zor günleri devlet ve millet dayanışmasıyla aşabileceğimize yürekten inanıyor.

Türkiye şu anda yüksek enflasyonla karşı karşıya, yüksek enflasyonla yaşıyoruz. Bundan dolayı Asgari Ücret Tespit Komisyonu haziran ayında tekrar bir araya gelmeli ve yeni bir değerlendirme yapılarak, şayet verilen zammın üzerinde bir enflasyon varsa bu enflasyon farkı, memurlar ve emekliler de olduğu gibi asgari ücretle çalışan işçilerimize de yansıtılmalı. Bunu da işçi kardeşlerimiz bekliyorlar.

Ne sayın Kılıçdaroğlu'ndan ne o 6'lı gruptan bununla ilgili bir şey duyuyor musunuz? Yani HDP'ye dönüp 'Sizin savunduğunuz ve sözcülüğünü yaptığınız PKK yüzünden bu ülke insanı 1 trilyon dolarını kaybetti. Sizin savunduğunuz PKK ile mücadeleye harcadığımız 1 trilyon doların üzerindeki para yüzünden bugün ülkemizin ekonomisi önemli ölçüde bu durumda' diyebiliyorlar mı? Diyemiyorlar. Eğer bugün bu ülkenin iç ve dış borcu, bütçe açığı, dış ticaret açığı, cari açığı varsa, bu ülkede kişi başına düşen milli gelir 20-30 bin dolar seviyesinde değilse bunun en önemli sebebi teröre harcadığımız para. Bunun hesabını önce hala PKK'nın sözcülüğünü yapanlara soracağız. Daha sonra onlarla gizli ittifak oluşturanlara soracağız.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.