Öne Çıkanlar 25. Cüz Arapça Okunuşu Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması Tercih Danışmanlığı Kılavuzu

EYT İle İlgili Soru Önergeleri (10 Mart 2021)

27/4 Dönemi ve Yasama Yılı 7/42653 Esas Numaralı 10 Mart 2021 tarihli Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili TBMM Başkanlığına sunulan kanun teklifi, yazılı soru ve Meclis araştırması önergelerine ilişkin Soru Önergesi CHP İstanbul Milletvekili MUSTAFA SEZGİN TANRIKULU tarafından TBMM'ne sunuldu.

Aşağıdaki sorularımın TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim.

1- Emeklilikte Yaşa Takılanların mağduriyetin giderilmesi adına TBMM Başkanlığı'na kaç milletvekili tarafından Kanun Teklifi, Araştırma Önergesi ve Soru Önergesi verilmiştir?

2- Teklif veren milletvekilleri kimlerdir? Siyasi Partilere göre dağılımı nedir?

27/4 Dönemi ve Yasama Yılı 7/42693 Esas Numaralı 10 Mart 2021 tarihli Emeklilikte yaşa takılanların sayısına ve bunların mağduriyetlerinin giderilmesine ilişkin Soru Önergesi CHP İstanbul Milletvekili MUSTAFA SEZGİN TANRIKULU tarafından TBMM'ne sunuldu.

Aşağıdaki sorularımın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim.

1- Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak bilinen ve mağdur olduklarını ifade eden kişilerin sayısı kaçtır? Kaç kişi çıkarılan yasayla mağdur edilmişlerdir?

2- Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarının çözümü için çalışma yapılmakta mıdır?

3- İllere göre emeklilikte yaşa takılan kişi sayısı kaçtır?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.