Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge ÖSYM Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri

EYT SYDD Başkanı Özüpak'tan Üyelik Çağrısı

KamuMeb.net - Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, yaptığı açıklamada "ÖNEMLİ!!! SONUNA KADAR OKUYUNUZ! PAYLAŞINIZ! #EMEKLİLİKTEYAŞATAKILANLAR #ABO #STAJ Kısaca; #SGKYASALARININ GETİRDİĞİ MAĞDURİYETİ YAŞAYANLAR

Davamızın, toplumsal bir çığlık olduğunu , derdimizin geçim olduğunu, mücadelemizin kazanılmış haklarımızın iadesinden başka bir şey olmadığını her yerde dile getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Haklarımızın kazanımı için verdiğimiz mücadelemizde, alınan Federasyonlaşma kararımızla İllerde derneklerimiz kuruldu, kurulmaya da devam ediyor.

Gönüllülükle aldıkları sorumluluklarla elini taşın altına koyan kaderdaşlarımız ile mücadele etmekten büyük onur ve gurur taşıyoruz.. Başarılar diliyoruz. Dava benim davam bizim davamızdır diyen, sorumluluk alacak arkadaşlarımızla da Tüm Türkiye' de olacağız.

İl dernek iletişim bilgilerine İl koordinatörümüz Eyt Alper Özüpak 0532 612 65 75 Telefondan ulaşabilirsiniz. Kurulan derneklerimizde Üyelik kabulleri başladı. Üye kabullerinden sonra genel kurul kararları ile Federasyonlaşma sürecimizi en kısa sürede tamamlayacağız.

Sizlerden isteğimiz, hepimizin davası olan bu hak mücadelemizde derneklerimize üye olmanız ve omuz omuza mücadele etmemizdir. Sen Varsan bir fazla ve daha güçlü olacağız. Umutsuzluk, yılmak, pes etmek yok. KAZANAN OLMAK ADINA SONUNA,SONUÇ ALANA KADAR MÜCADELEDE OLACAĞIZ..’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyfettin 5 yıl önce

Satın başkan Antalyada dernek kuruldumu, kurulmadiysa burayada kuralım. Bende ilgilenebilirim. Bu konuda bilgi rica ediyorum