Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen ÖSYM 3600 ek gösterge

Milletvekillerinden EYT Desteği

KamuMeb.net - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ''"Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözmek, tartışmak gerek. Bu soruna bir an önce adil bir çözüm bulunmasını diliyorum. #EYTGündemdenDüşmüyor" dedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ‘’#EmeklilikteYaşaTakılanlar Haklarını mutlaka alacaklardır.’’ Dedi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ‘’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gözlerinin içine baka baka emeklilikte yaşa takılanlar için çözüm üretilmelidir" diyen Hak İş Başkanı Mahmut Aslan’a teşekkür ediyorum. Biz de söylüyoruz ancak duvara çarpıp geri dönüyor. Kibir iktidarı ve başı EYT’lilerin acısını anlamıyor.’’ Dedi.

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ‘’Yargı reformu, af, EYT, 3600 vatandaşlarımızın çözüm bekleyen sorunlarını çözmeden tatile girmek adil değil. #NereyeGidiyorsunuz’’ dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ‘’1 yıl önce EYT’lere, Af bekleyenlere, 3600 ek göstergeye seçim sonrası yasa çıkaracağız diyenler şimdi Ekim’ e kadar Meclisi kapatacağız diyor. Bunu hatırlatan Grup Bşkvekilimiz Özgür Özel’e saldırıyor. Buyurun 1 hafta da bu sözlerinizi tutun biz de destek verip alkışlayalım. Yargı Reformu, EYT, AF, 3600 Ek Gösterge SORUNLARI VE SÖZLERİNİZ OLDUĞU GİBİ DURURKEN, MECLİSE GETİRDİĞİNİZ VE MİLLETE YENİ VERGİ YÜKLERİ YIKIP #NereyeGidiyorsunuz’’ dedi.

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ‘’TBMM Genel Kurulu’nda, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Kanun teklifi görüşmelerinde ikinci günü geride bıraktık. Umutla #AfYasası’nı ve #EYT’yi bekleyen milyonlarca vatandaşımızın duygularıyla oynamanıza izin vermeyeceğiz. #NereyeGidiyorsunuz" dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil mert 5 yıl önce

Bir an önce bu işleri çözmelidir gazi meclisimiz