Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri Hazine ve Maliye Bakanlığı 4B statüsü Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı

Son Sözü EYT Söyleyecek!

KamuMeb.net - Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, resmi Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT konusundaki son açıklamasını değerlendiren bir açıklama yaptı.

'Son sözü EYT söyleyecek' diyen Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, ‘’EYT; KAZANILMIŞ ANAYASAL HAKTIR.  ANAYASAL hakkımızın iadesini istiyoruz. Söylemler bizi davamızdan vazgeçiremez. Vazgeçmeyeceğiz. Son Sözü Eyt Söyleyecek.’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT'liler ile ilgili ‘’ ‘Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ Tutturmuşlar EYT.  Niçin erken emeklilik? Bırakalım ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman olsun. İskandinav ülkelerinin hepsi erken emeklilik sistemiyle battı. Herkes vaktinde emekli olmalı'' açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı "Seçim kaybetsek de yokum" açıklaması aktarılarak yöneltilen soru üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Seçimi kaybetme noktasına gelmesi tabii Erdoğan'ın başarısızlığını gösteriyor. EYT'liler hiç meraklanmasınlar, onların sorunlarını çözeceğiz. Erdoğan ve iktidarı, Türkiye'nin bugüne kadarki hiçbir sorununu çözmedi, tam tersine sorun üretti. Ben buradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına söz veriyorum, Türkiye'deki bütün sorunları, akılcı, tutarlı politikalarla istişare ederek çözeceğiz." dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.