Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

2022 Yılı Hac Organizasyonu Sağlık Görevli Mülakatları Duyurusu

2020 yılı Hac organizasyonu için müracaat ederek mülakata çağrılan fakat COVİD-19 salgını nedeniyle mülakat süreci tamamlanamayan personelin mülakatları tamamlanacak olup, 2022 yılı Hac organizasyonu için yeni bir müracaat alınmayacaktır.

Bu bağlamda;

a) 14-15 Mart 2020  tarih aralığında İstanbul Fatih İlçe Müftülüğü'nde İSTANBUL-1 Komisyonunda mülakata katılan uzman doktorlar  ile 13-15 Mart 2020 tarihleri arasında İSTANBUL-2 komisyonunda mülakata katılan aile hekimi, pratisyen doktor, diş hekimi, eczacı ve diyetisyenlerin mülakatları yapıldığından tekrar mülakata çağrılmayacaktır.

b) Tayin ve il içinde görev yeri değişen veya iletişim bilgilerinde değişiklik olanların güncel bilgilerini 0312 286 57 82 nolu faksa dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir.

Mülakata katılmaya hak kazanıp, COVİD-19 salgın sürecinde mülakatları yapılamayan sağlık personelinin mülakat yer ve tarihleri belli olmuştur.

MÜLAKAT DURUMU SORGULAMA : http://hac.gov.tr/GorevliWeb/Sayfalar/sorgular/SaglikTestSonucSorgulama.aspx

Ramazan ayının son sahurunda TRT’de canlı olarak yayınlanan “Sahur Bereketi” programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, hac ve umre ibadetiyle ilgili ''Hemen bayramdan sonra, 10 Mayıs’ta umre için ilk kafilemizi gönderiyoruz. 21 Mayısta da ikinci turu gönderiyoruz inşallah. 7 Haziran’da da hacılarımızı göndermeye başlıyoruz. Bu sene 37 bin 770 hacı adayımız inşallah hacı olacak. İki senelik bir özlemin ardından hem umrecilerimizi hem de hacı adaylarımızı kutsal mekanlara uğurlamak için hazırlıklarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Cenab-ı Hak, en güzel bir şekilde vazifelerini yapıp geri dönmelerini nasip eylesin.'' demişti.

Anahtar Kelimeler:
HacSağlık Görevlisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.