Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen ÖSYM

Destici'den Af Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ''Biz af konusunda çok netiz. İlkesel bir duruşumuz var. Kişilerin kişilere karşı işlediği suçlarda devletin af yetkisi kullanmasını doğru bulmuyoruz. Allah bile kulun kula karşı işlediği suçları affetmiyor, 'Kul hakkıyla karşıma gelme.' diyor. Adamın kızını öldürmüş, adamın babasını gasbetmiş, adamın malına çökmüş o adamı devlet niye affetsin? Devlet kendisine karşı işlenen suçlarda af yetkisini kullanabilir ama kişinin kişiye karşı işlediği suçlarda hırsızlık, gasp, adam öldürme, tecavüz, yaralama olsun buralarda devlet affetmemelidir. Hele teröristler, uyuşturucu satanlar ya da teşvik edenler, kadın cinayetleri, çocuklarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren cinsi sapıklar var, gencecik kadınlarımızı hunharca öldüren sapıklar var. Bunları ne affetmesi ya... Bunları darağacında ipte sallandıracaksın ki öbürüne de ibret olacak. Bu ülkenin polisini, askerini, öğretmenini, kundaktaki bebeği şehit etmişleri sen ne affedeceksin. Bırak affetmeyi, bunları bizim idam cezasını getirip darağacında sallandırmamız lazım.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
AFMustafa DesticiBBP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.