Öne Çıkanlar engelli Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim öğretim elemanı A101 Aktüel Ürünler

Hac Kontenjanı Artacak

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ''Bu sene hac protokolümüzü yaptık. Nüfusumuz 86 milyon olduğu için bizim de 86 bin hakkımız var. Müracaatımızı yaptık, nüfusumuzun güncellenmesini talep ettik. O zaman 83 bin 430 rakamı 86 bine çıkacak inşallah. Bu müjdeyi şimdiden vermiş olayım.'' dedi.

2024 yılı Hac Protokolü, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Dr. Tevfik er-Rabia ile imzalanmıştı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesabından ''Cidde’de Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia ile bir araya geldik. Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı ile imzaladığımız 2024 yılı Hac Protokolü kapsamında 2024 yılı haccında 83 bin 430 hacı adayımızı kutsal topraklarda ağırlayacağız İnşallah. Milletimize hayırlı, mübarek olsun.'' demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.