Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen ÖSYM A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler

Refahı Toplumsal Zemine Yaymak Zorundayız

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz'ı, şehit Piyade Er Hüseyin Çelik'in ailesini, Osmaniye Valiliği ve Belediyesi ile AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ardından AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ''Biz kafamızı bu coğrafyada nereye çevirsek bir şehit yakınına, annesine, babasına, eşine, evladına denk geliriz. Şairin tam da 'Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda' dediği yer burasıdır. Dolayısıyla biz, bu toprağın evladı olarak vatan müdafaasını ve sevgisini ne kadar önemsiyor, kutsal biliyorsak aynı şekilde bu toprağı geliştirmek, verimli hale getirmek, üretmek zorundayız. Memleketin sınır müdafaası ne kadar kıymetliyse memleketin ekonomik müdafaasına da aynı ciddiyetle sarılmak zorundayız.

Yerelde ve merkezi hükümette elimizden geleni sonuna kadar milletimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Bizim en başından beri, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın siyasi mücadelesi başladığı günden itibaren iddiamız, taahhüdümüz ve sözümüz millete hizmettir, hizmetkarlıktır. Başka hiçbir iddiamız olmadı bugüne kadar, başka söylediğimiz hiçbir şey olmadı. 'Biz millete hizmetkar olmak için geldik' dedik ve o sözü devam ettiriyoruz. O sözü yerelde belediyelerimizle, merkezde hükümetimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızın bütün temsilcileriyle beraber sürdürüyoruz, bundan sonra da Allah'ın izniyle sürdüreceğiz.

Vatan sevgisi, millet aşkı denilince herkesin aklına ilk gelen şehirlerden birisidir Osmaniye. Bununla gurur duyuyor, vatanı için canından geçen bu yiğitlere layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışmamız gerektiğini ifade etmek istiyorum. Her ne iş yapıyor olursak olalım, yaptığımız işi en güzel haliyle yapacak, çok çalışacak, bu ülke için üretecek ve şehitlerimize layık olacağız.

Sizlerle birlikte AK Parti hükümetleri döneminde 20 yıldır Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde Türkiye tarihine damga vurduğumuz çok önemli süreçlerden geçtik, türlü badireleri birlikte atlattık. AK Parti siyaset kurumuna ve siyasetçiye itibarını geri veren bir siyasi harekettir. Bunun her şeyden önce seçmenin iradesine, milletin tercihlerine saygının bir gereği olarak yaptık.

Yine bir deyim vardır duymuşsunuzdur, 'Soğanın acısını yiyen bilmez, doğrayan bilir.' Sivil siyaset üzerinde var olan her türlü baskıyla tehditle mücadele ederek bugünlere geldik. Vesayet olduğu sürece hiçbir hükümet bağımsız hareket edemez ve ülkemizde de edemiyordu. Vesayet sistemini gündemimizden çıkaran Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde AK Parti kadroları olmuştur. Türkiye medeni demokrasiler arasında yerini almak için çok bedel ödedi. Merhum Başbakan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan'ın yaşadığı acı tecrübeleri bu toplum artık yaşamasın diye kendini öne atan bir lider var.

Bakanlığımız öbür taraftan da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak devletimizin de şefkat eli. Binlerce yıllık devlet hafızasına sahip bir millet olarak hiçbir vatandaşımız maddi ve manevi imkanlardan yoksun kalmasın diye ülkemizin her köşesinde ve Osmaniye'mizde de 7 gün 24 saat esasıyla çalışıyoruz. Çalışmak ve üretmek, ürettiğimizi paylaşmak, refahı toplumsal zemine yaymak zorundayız çünkü biz artık büyük bir aileyiz.

Sosyal yardımlarımız bazen süreklidir, bazen kısa sürelidir ama AK Parti hükümetleri az ya da çok her türlü ihtiyaçta vatandaşın yanında olmaya devam etmiştir. Bundan sonra da devam edecektir.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiDerya YANIK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.