Öne Çıkanlar Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ŞOK Aktüel Ürünler refah payı tezsiz yüksek lisans uygulaması Bakan Yılmazdan Okullaşma Oranlarını Açıkladı

TV/Radyo Kanallarında Yayınlanacak Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programları Listesi

Şırnak, Ankara, Kayseri, Trabzon, İstanbul ve Konya ilinde 3 Şubat 2022 Regaib Kandili dolayısıyla Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programı düzenlendi. Programlara ilişkin bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Şırnak/Merkez Ulu Cami'de yatsı namazından sonra Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programı TRT1 ve Diyanet TV'den yayınlanacak.

Ankara/Yenimahalle Millet Cami'de yatsı namazından sonra Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programı Kanal D'den yayınlanacak.

Kayseri/Melikgazi Orgeneral Hulusi Akar Cami'de 21.15-22.45 saatleri arasında Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programı Kanal 7'den yayınlanacak.

Trabzon/Ortahisar Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Cami'de akşam namazından sonra TGRT Haber, TGRT Belgesel, TGRT EU, TGRT FM'den Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programı yayınlanacak.

İstanbul/Eyüpsultan Eyüp Sultan Cami'de 18.50-20.40 saatleri arasında Tvnet'ten Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programı yayınlanacak.

Konya/Meram Kapu Cami'de 18.30-19.40 saatleri arasında KON TV'den Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programı yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.