Öne Çıkanlar yüz yüze eğitim TRT EBA TV öğretim elemanı Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği Yargıtay Üyelikleri

Yurt Başvuruları Başladı

Konuya ilişkin açıklama Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı. Yapılan açıklamada; Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Yüksek Lisans, Doktora, Ek Kontenjan, Özel Yetenek Öğrencileri için yurt başvurularının 5 Ekim 2023 Perşembe günü saat 23.59’da sona ereceğinden bahsedildi. 

Başvurular e-Devlet’te yer alan öğrenim bilgilerine göre alınacağı için öğrencilerin e-Devlet’teki okul/bölüm bilgilerini kontrol etmeleri; bilgilerinde hata olan öğrencilerin, üniversitenin öğrenci işleriyle görüşerek bilgilerinin düzeltilmesini istemeleri gerekiyor.

Hatalı ya da eksik öğrenim bilgisi ile başvuran öğrencilerin yurt başvuruları geçersiz sayılacak.

Başvuru sırasında yaşanabilecek sorunlarla ilgili ALO GSB (444 0 472), KYK_DESTEK ve GSB_DESTEK; her zaman olduğu gibi hizmet vermeye devam edecek.

Başvurular için https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvurusu linkini tıklayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.