Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge ÖSYM Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri

13 Adet Sözleşmeli Personel Alınacak (Sağlık Bakanlığı)

Sözleşmeli Personel İstihdamında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamı, Bakanlar Kurulunun 06 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" konulu kararı baz alınacaktır.

Kamu haklarından mahrum bulunmayan, suçlardan mahrum olan, askerlik hizmetini yapmış muaf yada tecilli olan, vücut ve akıl hastalığı veya vücut engeli bulunmayan, sınav tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmayan, 24 saat esaslı çalışmaya engel olmadığını ve sağlık durumunu gösterir tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu ibraz eden Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı adaylar başvuru yapabilir.

2 adet Tekniker kontenjanı için başvuracak adaylardan Gemi Makineleri, Gemi Makineleri İşletme veya Mekatronik ön lisans programından mezun olmak, Gemiadamı ehliyetine sahip olmak, ÖSYM tarafından 2018 tarihlerinde yapılan KPSS önlisans mezunları için KPSS P93 puan türünden, 50 ve üzerinde puan almış olmak şartı aranmaktadır.

6 adet Teknisyen kontenjanı için başvuracak adaylardan meslek liselerinin gemi makineleri bölümünden mezun olmak, Gemiadamı ehliyetine sahip olmak, ÖSYM tarafından 2018 tarihlerinde yapılan KPSS meslek lisesi mezunları için KPSS P94 puan türünden, 50 ve üzerinde puan almış olmak şartı aranmaktadır.

4 adet Gemi Adamı kontenjanı için başvuracak adaylardan en az herhangi bir ortaöğretim mezunu olmaları, Gemiadamı ehliyetine sahip olmaları, mesleğiyle ilgili en az 2 yıl çalışmış olmaları ve bunu belgelemeleri gibi şartlar aranmaktadır.

1 adet Şoför kontenjanı için başvuracak erkek adaylardan en az herhangi bir ortaöğretim mezunu olmaları, en az 5 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmaları, ÖSYM tarafından 2018 tarihlerinde yapılan KPSS meslek lisesi mezunları için KPSS P94 puan türünden, 50 ve üzerinde puan almış olmaları şartı aranmaktadır.

Adaylar başvurularını ilanın Resmi Gazete’de yayınlandığı tarih olan 23 Haziran 2020 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir.

Başvurular Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'ndan veya www.hssgm.gov.tr Internet adresinde yer alan başvuru formu doldurularak İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına şahsen müracaat veya son başvuru tarihinde Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’ne ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir.

Ayrıca başvuru esnasında adaylardan nüfus cüzdanı fotokopisi, 2018 KPSS sonuç belgesi (E-devlet üzerinden alınacak barkotlu veya ıslak imzalı hizmet dökümü), (Gemiadamı hariç), diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya E-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, Gemiadamı, Tekniker ve Teknisyen için Gemiadamı ehliyetinin örneği, Gemiadamı pozisyonu için çalıştığı süreleri gösterir, (E-devlet üzerinden alınacak barkotlu veya ıslak imzalı hizmet dökümü), Destek Personeli için B sınıfı ehliyeti örneği, iyi hal kağıdı (30 gün içerisinde alınmış olmalıdır), son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi başvuru forma yapıştırılacaktır.) gibi belgeler istenmektedir.

Sözlü ve uygulama sınavı İstanbul ilinde yapılacak olup hangi adres, gün ve saatte yapılacağı www.hssgm.gov.tr adresinden ilan edilecektir.  Sözlü sınavda başarılı olmak için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almış olmak şarttır.

Sınav ilanına https://www.hssgm.gov.tr/Content/documents/belgeler/S%C4%B1nav%20%C4%B0lan%C4%B1.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formuna https://www.hssgm.gov.tr/Content/documents/belgeler/S%C4%B1nav%20%C4%B0lan%C4%B1_Ek.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.