Öne Çıkanlar MEB Elektronik Sınav 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları

2017 Yılı Unvan Değişikliği Sınavı Tercihleri

KamuMeb.net - 8 Ekim 2017 tarihinde yapılan Unvan Değişikliği Sınavı başarı sıralaması 23/02/2018 tarihinde ilan edilmiştir. Tercih Başvuruları 30 Mart - 9 Nisan 2018 tarihleri arasında www.yhgm.saglik.gov.tr internet sitesinde yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacaktır. 

Adaylar en fazla 10 adet tercihte bulunabilecektir. Yerleştirme işlemleri 17 Nisan 2018 tarihinde bilgisayar ortamında noter huzurunda yapılacaktır. Atanan personel mazeret halleri haricinde atandıkları yerde en az 2 yıl süre ile fiilen görev yapmadıkça nakil talebinde bulunamayacak.

Adaylar PBS üzerinden başvurusunu kesinleştirdikten sonra “Başvuru Formunu” imzalayarak ilan edilen takvim çerçevesinde T.C. Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 Cad. No:9 06800 Çankaya/ANKARA olacak şekilde kargo ile gönderecekler ya da elden teslim edeceklerdir.

Unvan Değişikliği Sınavı Sonucuna Göre Yerleştirme İlan Metninde sınav sonucunda atanan personel mazeret halleri hariç atandıkları yerde en az iki (2) yıl süre ile fiilen görev yapmadıkça nakil talebinde bulunamayacağı belirtilmektedir.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.