Öne Çıkanlar MEB Elektronik Sınav 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları

Somut Adımların Bir An Önce Atılması Gibi Bir Zaruret Vardır

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek çalışanlar adına temel taleplerimizi bir kez daha ilettik. Başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının ücretlerin arttırılması ile ilgili düzenlemenin bir an önce görüşülerek TBMM’de yasalaşmasını istedik.

Aile hekimliğinde Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği’nden kaynaklı sorunların sosyal taraflarla görüşülerek çözülmesini talep ettik.

Sayın Bakan ücret artışı, döner sermayeler, sağlıkta şiddetin önlenmesi ve malpraktis davaları konusunda düzenlemeler için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ettiler. Aile hekimlerinin taleplerini de değerlendireceklerini belirttiler.

Sayın Bakanın taleplerimiz ile ilgili düşünceleri ve konulara gösterdiği yaklaşımının memnuniyet verici olduğunu ifade etmekle birlikte çözüm odaklı somut adımların bir an önce atılması gibi bir zaruret vardır. Bu konuda tüm süreçlerin hızlandırılması gerekmektedir.

Türk Sağlık-Sen olarak çalışanlar adına tüm platformlarda mücadelemizi sürdürdüğümüzü tüm sağlık çalışanları bilmelidir.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.