Öne Çıkanlar MEB 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları Elektronik Sınav

Türkiye İllere Göre Vaka Dağılımı Belli Oldu..

Ölüm oranı azda olsa hızlı yayılan coroan virüs kaynaklı KOVİD-19 hastalığı tüm dünyada hayatı durdurmuş durumda. Corona virüsü yayılma hızı düşse de tüm dünyaya yayılmaya devam ediyor. Türkiye'de ise 4 hafta içerisinde ulaşılan kritik noktasının ardından toplam aktif vaka sayısında da pik noktaya ulaşılmış gibi gözüküyor. Pekala, Türkiye'de kaç corona virüsü vaka sayısı var ve illere göre korona virüs vaka sayısı dağılımı nasıl? Yazımızda, Sağlık Bakanlığı'ndan alınan son resmi verilere göre corona virüsü vaka sayısı ve illere göre vaka dağılımı yer almaktadır. Günlük corona virüsü vaka sayısı tablosu ile ilgili Türkiye'de KOVİD-19 hasta sayısı, vefat sayısı, iyileşen hasta ve entübe hasta sayısı gibi verileri bulabilirsiniz. İşte koronavirüsü vaka sayıları ve John Hokins Üniversitesi ile canlı haritalar…

VAKA SAYISI İLE İYİLEŞEN HASTA SAYISINI GÖSTEREN TABLO YAYINLANDI..

Canlı Koronavirüsü vaka sayısı ve hayatını kaybeden insanların sayısını içeren tablo, Sağlık Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi aracılığıyla yayınlandı. Yazımızda, Türkiye'de koronavirüsünde son durumu canlı tablo ile öğrenebilir, dünyadaki corona virüs vakalarını harita üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

Hatta, resmi açıklama gereğince Türkiye'de hangi illerde Koronavirüs vakası görüldüğü ile ilgili bilgiler de yer almaktadır.

vaka turkiye

vaka türkiye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.