Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge ÖSYM Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Yeni Atanan İl Müftüleriyle Görüştü

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yeni atanan il müftüsüyle video konferans sistemi ile bir araya geldi.

Erbaş ilinin cumhurbaşkanı, il müftüsünün mutluluğunu ifade ederek, "Yüce Allah sizi bu harika ve yüce görevden dolayı kutlayabilir."

Müftü yükümlülüğünün önemini vurgulayan Başkan Erbaş, "Şehrin manevi lideri ve rehberi olmak çok önemli bir görev. Müftülerimiz tarih boyunca şehirlerin manevi rehberleriydi. "En zor ve çalkantılı zamanlarda, birçok bakımdan, ahlaki motivasyon ve dini hizmetler sağladılar ve her fırsatta verdikleri hizmetlerle toplumu canlı tuttular ve insanın zihninde bir iz bırakarak toplumun kalbindeydiler."

Belediye Başkanı Erbash, disiplinin olmadığı bir yerde başarı olmayacağına dikkat çekti: "Şefinizin rehberlik ve rehberliğinizin önünde olmasına izin verin. İnsanlar samimi çabalar, sevgi ve duygular ile başarılı olurlar. Samimiyet öğretmenler için en iyisidir. Ben Umarım din hizmetlerini, din eğitimini, gençlik eğitimini ve aile eğitimini en iyi şekilde yürütebilirsiniz. Bunlar en çok dikkat etmemiz gereken görevlerdir. "

Amasya İli Müftü Durmuş Ayvaz, Afyonkarahisar İli Müftü SinanKazancı, Bilekchi Eyaleti Müftüsü Ali Erhun, Erzinkan Müftüsü BurhanÇakır, Maniza İli Müftüsü Mustafa Soykök, Leeds İli Müftüsü NaciÇakmakçı, Sakarya Toplantıya İl Müftüsü Müftüsü Hasan Başiş ve Siirt İli Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.