Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri Hazine ve Maliye Bakanlığı öğretmen

1 Eylül 2020 Tarihinde Atanan Öğretmenler Ne Zaman Göreve Başlayacak?

Atanmanın sevincini yaşayan öğretmenler bundan sonrası süreci yani göreve başlama sürecinin detaylarını merak ediyor. Konuya ilişkin açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi.

21 Eylül'de okulların yüz yüze eğitime açılacağını hatırlatan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çiçeği burnunda öğretmenlerin göreve başlayacağı tarih hakkında bilgi verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "20 bin yeni öğretmen ataması demek, 20 bin genç yüreğin aynı anda atması demek. O sesi toplayabilseydik eğer bugün Türkiye’nin dört bir yanından; dinlerken “İşte bu geleceğin sesi!” diyecektik. Hoş geldin meslektaşım; meslek hayatına, okullarımıza, çocuklarımıza...

Elbet bu okulların açılması ile takvime bağlı, önümüzdeki süreçte zaten bunu sizlerle paylaşmış oluruz. Şu an sadece iş ve işlemlerin yapılmasına kaldı arkadaşlarımızın durumu." dedi.

Atanan öğretmenlerin göreve başlamaları ve kararnamelerin gönderilmesi için 21 Eylül'de okulların yüz yüze eğitime başlaması gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.