Öne Çıkanlar engelli A101 Aktüel Ürünler Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim öğretim elemanı

513 Şube Müdürü Kadrosuna Atama Başvuru Duyurusu

Başvuruda bulunacaklar tercih başvurularını 1-5 Haziran 2020 tarihleri arasında saat 17.00’a kadar yapabilecekler. Başvurular şube müdürü adayları tarafından http://mebbis.meb.gov.tr/ internet adresindeki Elektronik Başvuru Formu doldurulacak yapılacak.

Atamalar 12 Haziran 2020 tarihinde yapılıp sonuçlar ilan edilecek.

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı’nın taşra teşkilatı il-ilçe millî eğitim müdürlüğü 513 şube müdürü kadrosuna görevde yükselme suretiyle atama için yazılı sınav 1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilmişti. Bu yazılı sınava katılanlardan yargı kararı nedeniyle yeniden hesaplanan yazılı sınav puanı 84,4828 ve üzeri olan adaylardan daha önce sözlü sınava katılarak başarılı olanlar ve halen Bakanlığımız kadrolarında görev yapanlar başvuruda bulunabilecek.

MEBBİS e-Personel Modülündeki bilgilerde eksiklik ya da yanlışlık olması durumunda, gerekli düzenlemeler MEBBİS ortamında İl Millî Eğitim Müdürlüklerince yapılacak. Adayların başvuru esnasında en fazla yirmi tercih hakkı bulunacak. Başvuru yapan adayların 21’inci seçenek olarak tercihleri dışında atanmak isteyip istemediklerini ayrıca belirtmeleri gerekmektedir. 20 tercih yapılmadan 21’inci seçenek işaretlenemeyecektir. 

Şube müdürü adayları, başvurularını http://mebbis.meb.gov.tr/ internet adresinden başvuru süresi içerisinde takip edebilirler. Atama şartlarını taşıyanların başvuruları, sırasıyla okul/kurum, ilçe ve son olarak il millî eğitim müdürlüğünce elektronik ortamda onaylanacaktır.

Başvuracak merkez teşkilatı personelinin başvuruları birimlerince incelenerek elektronik ortamda onaylanacaktır. Üst öğrenim mezuniyet notunun 100’lük not sistemine çevrilerek atama başvuru ekranına girilmesi sağlanacaktır.

Ataması yapılanlar yasal süre içerisinde göreve başlamak zorundadırlar. Bu süre içerisinde başlamayanların atamaları iptal edilecektir. Atama, yazılı ve sözlü sınav puanı ortalaması ile tercihleri de dikkate alınarak elektronik ortamda yerleştikleri yere yapılacaktır. 

Eşitlik olması halinde, sırasıyla; hizmet süresi fazla olanlara, daha üst öğrenimi bitirmiş olanlara, üst öğrenim mezuniyet notu yüksek olanlara öncelik verilecektir. Atamalara ilişkin sonuçlar, Bakanlığımızın http://personel.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.