Öne Çıkanlar atama Adalet Bakanlığı 2018 Yılı 2022 Aylığı Miktarı pasta Adalet Bakanlığına Ait Kararlar

Kan Verme Kampanyası (9 Şubat 2023)

Bakan Yardımcısı Bakan a. Sadri ŞENSOY imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde yürütülmekte olan afet ve acil durum yönetimi uygulamaları, eğitimler 21.11.2022 tarihli Bakanlığımız ile Türkiye Kızılay Derneği Arasında İş Birliği Protokolü kapsamında Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülmektedir.

06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli ve çevre illeri etkileyen deprem neticesinde bölgedeki hastanelerin günlük kan ihtiyacının karşılanması amacıyla ülke genelinde Bakanlığımız tüm çalışanlarının, merkez teşkilatında İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanlığı (MEB Beşevler Kampüsü J Blok), taşra teşkilatında İl Millî Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimleri (İl İSGB) ile İlçe İş Sağlığı ve Güvenliği Büroları (İlçe İSGBR) koordinesinde Türk Kızılay Derneği ile işbirliği yapılmak suretiyle Kızılay Kan Bağışı Noktalarında kan verme kampanyası başlatılmıştır.

Kan bağışı yapacak çalışanlar, kan bağışı mobil uygulamasını yükleyerek 168 Çağrı Merkezi’ni (ücretsiz) arayarak veya www.kanver.org’yi ziyaret edip “Kan Bağışı Noktaları” seçeneğine tıklayarak gerekli bilgilere kolaylıkla ulaşabilecek ve kan bağışında bulunmak için randevu oluşturabileceklerdir. (http://www.kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiNoktalari).

Olası kan ihtiyacının karşılanması amacıyla gerekli koordinasyon çalışmalarının ivedi olarak başlatılması ve çalışanların gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir. Bilgilerini ve gereğini önemle rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.