Öne Çıkanlar engelli Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim A101 Aktüel Ürünler öğretim elemanı

Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Türkçe Telafi Eğitimi (2 Aralık 2022)

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü V. Ömer Erkan Erdeve imzalı resmi yazıda ''Avrupa Birliği finansman desteği ile Bakanlığımızca yürütülen 2022/437-918 sözleşme numaralı ''Türk Eğitim Sisteminde Çocuklar İçin Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi (PIKTES)'' kapsamında yabancı uyruklu öğrencilerin Türkçe okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri konusundaki öğrenme eksikliklerini telafi etmek amacıyla 19 Aralık 2022-18 Haziran 2023 tarihleri arasında ''Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Türkçe Telafi Eğitimi'' açılması 1 Aralık 2022 tarih ve E-95894547-20-64809484 sayılı Makam Onayı ile uygun görülmüştür.

Bu kapsamda, bahse konu Türkçe Telafi Eğitiminin Ek-2'de yer alan uygulama kılavuzunda belirtilen usul ve esaslara göre başlatılması hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.