Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri Hazine ve Maliye Bakanlığı öğretmen

Yabancı Uyruklu Usta Öğretici Görevlendirmesi (17 Mayıs 2021)

Genel Müdür Bakan aç Muammer Yıldız imzalı resmi yazıda ''Yabancı uyruklu usta öğreticilere izin belgesi düzenlenmesine ilişkin Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce Hazırlanan Yabancı Dil Sınavlarının Esdeğerliklerini Belirleme Yönergesi ve Yabancı Dil Sınavları Eşdeğerlikleri tablosunda belirtilen belgeler dışında TEFL, TESOL, CELTA, DELTA belgeleriyle, Koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle oluşması muhtemel sıkıntıların önüne geçilmesi amacıyla 2020-2021 öğretim yılı görevlendirmelerinde başvuru yapılabileceği 30 Haziran 2020 tarihli ve E.8704010 sayılı yazımızla il valiliklerimize bildirilmiştir.

Gelinen süreçte, COVID-19 salgını ile mücadele tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam etmektedir. Salgının kontrol altında tutulması tedbirleri kapsamında özel öğretim kurumlarımızda yabancı uyruklu eğitim personeli görevlendirmelerinde sıkıntılara meydan verilmemesi bakımından söz konusu süre 2021-2022 öğretim yılı görevlendirmelerini kapsayacak şekilde uzatılmıştır.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.