Öne Çıkanlar sertifika bedelleri Orta Yol Beden Eğitimi Cumhuriyet Bayramı Yıpranma Payı Torba Kanun Teklifinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Enflasyon Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Milletimizi siyasi ve sosyal kaos çıkarma denemeleri ile birbirine düşürmek istediler. Diplomatik hançer, gizli açık oyunlarla tökezletmeye çalıştılar. PKK, FETÖ, DEAŞ'a kadar ne kadar terör örgütü varsa üzerimize salmaya kalktılar. Bizi aşımızla, işimizle, evlatlarımızın geleceğiyle tehdit ettiler. Hamdolsun bu oyunların hepsini bozduk.

Türkiye gemisini belki biraz sarstılar ama asıl amaçlarına ulaşamadılar. Her saldırıyı gereken tedbirleri alarak savunma mekanizmalarını kurarak, sızıntıları engelleyerek bertaraf ettik. Yaşanan kur dalgalanmasının önüne bu şekilde geçtik. Ortaya çıkan yüksek enflasyondan, hayat pahalılığından milletimize koruyacak adımları da birer birer atıyoruz.

Enflasyondaki belli döneme mahsus arızi yükselişin kamburunu maalesef bir süre taşımak mecburiyetinde kalacağız. Her ayın bir aydan daha iyi olacağı döneme girdik. Devletimizin tüm imkanlarını, insanlarımızın emrine verdik, vermeyi sürdüreceğiz. 20 yıldır bu ülkenin bu milletin asırlık meselelerini nasıl biz çözdüysek, bugünkü sıkıntıların üstesinden yine biz geleceğiz.

Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyüterek vatandaşlarımızı müreffeh, ülkemizi mamur, devletimizi güçlü halde sözümüzü tutmak boynumuzun borcudur. Büyük ve güçlü Türkiye ile birlikte enflasyonu indirme, hayat pahalılığını yenme vaadimizi yerine getireceğiz. Bir olalım, iri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım.

Herşeyin anahtarı işte bu ahittir. Kendimizin ve evlatlarımızın geleceği için bu hususa herşeyden fazla hassasiyet göstermemiz şarttır. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sıkı tuttuğumuzda Allah'ın izniyle bu millete zarar verilemez.

Son dönemde kimileri siyasi ve sosyal hassasiyeti kaşıyarak, kimileri ekonomik sıkıntıların sebep ve sonuçlarını çarpıtarak, milli ve manevi değerlerimize saldırırak Türkiye'nin büyük gücüne saldırdılar. Bugüne kadar başaramadılar, inşallah bundan sonra da başaramayacaklar." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.