Öne Çıkanlar yüz yüze eğitim TRT EBA TV öğretim elemanı Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği Yargıtay Üyelikleri

Ek Kontenjan ve Yeni Polis Alımı Açıklaması

Bilindiği üzere POMEM alımlarında yedek adaylar 3 bin ek kontenjan bekliyor. Konuya ilişkin açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yedek adayların 3 bin ek kontenjan talebine karşılık ‘’benim böyle bir hakkım yok, sınavın hukukiliği sakata girer’’ cevabını verdi.

Yeni polis alımının yapılacağı müjdesini veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu alımlarda yedeklerin öncelik haklarının bulunmayacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ek kontenjan ve yeni polis alımı konusunda ''Alacağız evet alacağız. Yedeklere öncelik hakkımız yok. Zaten yedeklik, ismi yedeklik. Ben almak isterim. Polis olmak istemeleri bizim açımızdan büyük bir kıymet. Bana yazıyorlar ben de üşenmeden yazabiliyorum elinden geldiğince.

Onların talepleri çok saygın. Şöyle diyorlar. Biz 7 binlik polis alımına çıktık. Diyorlar ki bu 10 bin al yedekle beraber. Benim böyle bir hakkım yok. Onu aldığım zaman sınavın hukuki yönü sakat olacak. Böyle bir hakkım yok. Şöyle bir şey olabilirdi. Onu da arkadaşlarımla konuştum. Bir 3 bin polis daha alsak. Bir yıl sonra olabilir. Şimdi başlasak anca yıl sonra olabilir. 3 bin polis alsak ekonomiye ait sorumluluk var. Açıklamadan önce arttırma kabiliyetine sahip olabilirdik.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.