Öne Çıkanlar Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Duyurusu Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esasları Mahalli İdare Birlikleri Personeli BİM 12 Ağustos 2022 Aktüel Ürünler A101

2020 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı Duyurusu

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/A maddesi kapsamında görev yapan personele yönelik yapılacak.

Ankara’da 25 Temmuz 2020 tarihinde Cumartesi günü saat 15.30’da yapılacak Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı takvimi belli oldu.

Daha önce 5 Nisan 2020 Pazar günü yapılacağı duyurulan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı, COVID-19 salgını tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmişti.

Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi ile yapılan görüşmeler neticesinde Salgın nedeniyle ertelenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı'nın 25 Temmuz Cumartesi günü saat 15.30’da Ankara’da yapılması kararlaştırıldı.

ASYM tarafından güncellenmiş sınav uygulama kılavuzu 30 Haziran 2020 tarihinde asym.ankara.edu.tr adresinden yayınlanacak.

Giriş belgeleri 17 Temmuz 2020 tarihinde asym.ankara.edu.tr adresinden yayınlanacak.

Sınava ait soru ve cevaplar 28 Temmuz 2020 tarihinde asym.ankara.edu.tr adresinden yayınlanacak.

Yazılı sınav sorularına itirazlar 28 Temmuz-3 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak olup sonuçlar 25 Ağustos 2020 tarihinde açıklanacak.

Yazılı sınav sonuçlarına itirazlar 25-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Sözlü sınav ve müteakip sürece ilişkin takvim Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde daha sonra yayınlanacak.

Güncellenen Sınav takvimine ilişkin detaylara; https://pgm.gsb.gov.tr/Duyuru/196395/2020-yili-gorevde-yukselme-ve-unvan-degisikligi-yazili-sinav-duyurusu.aspx linkinden ulaşılabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.