Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge ÖSYM Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri

Sağlık Personeli Yerleştirme Kılavuzu

663 sayılı KHK’nın 45/A maddesi uyarınca ortaöğretim mezunları için,İstanbul ilinde  atama yapılacak sözleşmeli sağlık personeli pozisyonları
Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi 37 hemşire, Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi 24 hemşire, Sancaktepe şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi 162 hemşire, İstanbul Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 147 hemşire ,İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi 3 hemşire olarak alınacak.663 sayılı KHK’nın 45/A maddesi uyarınca atama yapılacak sözleşmeli sağlık personeli önlisans mezunları için
Başakşehir Çam ve Şehir Hastanesi 80 tıbbi sekreter, 
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 17 tıbbi sekreter, 6 röntgen teknikeri,bir patolojik anatomi teknikeri,5 laboratuvar teknikeri,1 eczane teknikeri ,1 diyaliz teknikeri,5 anestezi teknikeri. 
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 10  Anestezi teknikeri  ,5 diyaliz teknikeri, 3eczane teknikeri  ,8 laboratuvar teknikeri  ,3 patolojik anatomi teknikeri  ,9 röntgen teknikeri  ,13 tıbbi sekreter .
Sancaktepe Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi 51 Anestezi teknikeri ,5 diyaliz teknikeri ,10 eczane teknikeri ,16  laboratuvar teknikeri  ,5 patolojik anatomi teknikeri ,83 röntgen teknikeri ,58 tıbbi sekreter .
İstanbul Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 34 Anestezi teknikeri , 6 diyaliz teknikeri , 10 eczane teknikeri  ,15 laboratuvar teknikeri  ,4 patolojik anatomi teknikeri  ,72 röntgen teknikeri  ,53tıbbi sekreter .
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4 laoratuvar teknikeri ,1 patolojik anatomi teknikeri ,5 röntgen teknikeri,7 tıbbi sekreter.
663 sayılı KHK’nın 45/A maddesi uyarınca atama yapılacak sözleşmeli sağlık personeli pozisyonları lise mezunları için
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3 diyetisyen ,60 ebe,3fizyoterapist,211 hemşire, 3 psikolog ,3 sosyal çalışmacı .
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 diyetisyen , 1 fizyoterapist , 136 hemşire  ,1 psikolog ,1sosyal çalışmacı.
Sancaktepe Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2diyetisyen , 2 fizyoterapist ,790 hemşire , 2 psikolog 2,2 sosyal çalışmacı.
İstanbul Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2 diyetisyen , 2 fizyoterapist  ,773 hemşire  ,2 psikolog ,2 sosyal çalışmacı.
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi  19 hemşire.

Kılavuza https://www.osym.gov.tr/TR,19366/kpss-20208-saglik-bakanliginin-sozlesmeli-pozisyonlarina-yerlestirme-yapmak-icin-tercih-kilavuzu-ve-tablolar.html linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.