Öne Çıkanlar altılı masa Özel Öğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitim Faaliyetleri Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Tarımda Kullanılan Gübrelerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği İşletmelerde Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği

2018 Yılı Nisan Ayı Tebliğler Dergisi (Ödül Alan Personel Listesi)

KamuMb.net - Millî Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı Yemek Hizmetleri Yönergesi, Türk Eğitim Derneği Okulları İngilizce Dersi(Okul Öncesi ve 1-12. Sınıflar) Öğretim Program, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)  ş Eğitimi ve Meslek Ahlakı Dersi Öğretim Programına “Bilişim Teknolojileri”, “Büro Yönetimi” ve “Giyim Üretim Teknolojisi” Alanlarına Ait Modül Programların Eklenmesi, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) İş Eğitimi ve Meslek Ahlakı Dersi Öğretim Programı (Görme Engelliler İçin), Mesleki Gelişim Dersi Çerçeve Öğretim Programında Yer Alan “İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı” Modülünün Adında ve İçeriğinde Değişiklik Yapılması ve Duyurular 2727 Sayılı 2018 Nisan Ayı Tebliğler Dergisi içindekiler bölümüdür.

9 Ocak 1939 ilk çıkış tarihli 2018 Nisan Ayı Tebliğler Dergisi'nde İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü 2017 Yılında Ödül Alan Personel Listesi belli oldu. Toplamda 2394 personel 2017 yılında ödül aldı.

Öğretmenden müdüre, müdür yardımcısından il milli eğitim müdür yardımcısına, şube müdüründen VHKİ'ye, maarif müfettişinden şoföre, bilgisayar işletmeninden şefe, teknisyenden basın ve halkla ilişkiler müşavirine, daire başkanından eğitim uzmanına (şahsa bağlı), inşaat mühendisinden mimara, müdür vekilinden bilgisayar ve ağ sistemleri yöneticisine bir çok personel ödül aldı.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.