Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri 3600 ek gösterge ÖSYM Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri

Kurulan Fakülteler Kapatılan Yüksekokullar Kararı (20 Kasım 2021)

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağık Bilimleri Fakültesi, Batman Üniversitesi Turizm Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi kuruldu.

Abdullah Gül Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu, Batman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatıldı.

Erciyes Üniversitesi Seyrani Ziraat Fakültesi'nin ismi Ziraat Fakültesi olarak değişti.

Anahtar Kelimeler:
FakülteYüksekokul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.