Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği öğretmen ÖSYM

2021 Yılı 20 Bin Öğretmen Ataması Takvimi Ne Zaman Belli Olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2021 yılında atanacak öğretmen sayısını 20 bin olarak açıklamasının ardından "2021 yılı öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak?" sorusu çokça merak ediliyor ve akılları kurcalıyor. Atama bekleyen öğretmenlerin içini rahatlatmanın yolu, atama takviminin en hızlı şekilde yayınlanmasından geçiyor.

MEB Personel Genel Müdürü Ömer İnan, atama açıklamasının ardından aynı gün yani 23 Şubat 2021 tarihinde kişisel sosyal medya üzerinden öğretmen atama takvimine ilişkin “Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenimizin daha atamasını yapacağız.” açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise “2002 yılından bugüne kadar toplam 693 bin öğretmenimizin atamasını gerçekleştirdik. Bu vesileyle öğretmen adaylarımızla bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenimizin daha atamasını yapacağız. Bu öğretmenlerimizin de katılımıyla yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Yeni yapacağımız 20 bin öğretmen atamasının şimdiden eğitim öğretim camiamıza, milletimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.