Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği öğretmen ÖSYM

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri

Genel Müdür Bakan a. Doç. Dr. Adnan BOYACI imzalı resmi yazıda "Bakanlığımız koordinesinde yapılacak Öğretmenler Günü kutlama ve etkinlikleri, 2023 Eğitim Vizyonu’nun ana aktörü olan öğretmenlerin ve öğretmenlik mesleğinin toplumdaki algısının yükseltilmesine katkı sağlayacak, moral ve motivasyonlarını artıracak, birlik ve beraberliğini pekiştirecek yüz yüze ve çevrimiçi platformlardan gerçekleştirilecek programlarla, yurt içinde ve dış temsilciliklerimizde; Covid-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi, bu salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetleri zafiyete uğratmayacak şekilde 15 Ekim 2019 tarihli ve 30919 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği” ve 18 Eylül 2020 tarihli ve 2020/6 sayılı “ 24 Kasım Öğretmenler Günü” konulu Genelge hükümleri doğrultusunda kutlanacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çevrimiçi platformlardan yayınlanacak etkinliklerin bütün öğretmenlerimize ulaşmak amacıyla 16-24 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler http://ogretmen.meb.gov.tr/24kasim internet adresinden yayınlanacaktır.

Anılan bağlantı linkinin ilinizde tüm öğretmen, öğrenci ve paydaşlara duyurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.