Öne Çıkanlar altılı masa Özel Öğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitim Faaliyetleri Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Tarımda Kullanılan Gübrelerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği İşletmelerde Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği

Bakan Özer'den Eğitimde Fırsat Eşitliği Açıklaması

Öğretmenlik Meslek Kanunu hakkında Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Kanunla birlikte öğretmenler arasında ayrım yapılmaksızın, öğretmenlerimizin mali ve sosyal haklarında yapılması öngörülen iyileşmeler büyük bir memnuniyetle karşılandı." dedi. 

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, engellilerin toplumsal yaşama uyumlarını sağlamanın ve yaşam kalitelerini daha da artırmanın Milli Eğitim Bakanlığı'nın da en öncelikli alanlarından birisini oluşturduğunu belirtti ve "Bu dönemdeki en önemli öncelikli alanımızı eğitimde fırsat eşitliği oluşturmaktadır. Dolayısıyla eğitimde fırsat eşitliği sadece engelli öğretmenlerimizin istihdama katılmasıyla ilgili değil, aynı zamanda engelli tüm öğrencilerimizin de eğitim hakkının yerine getirilmesi anlamında çok büyük kıymete sahiptir. Engelli çocuklarımızın iyi bir eğitim alması, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetişmesi için Milli Eğitim Bakanlığı olarak tüm imkânlarımızla yoğun bir çaba içerisindeyiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.