Öne Çıkanlar engelli Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim öğretim elemanı TRT EBA TV

Bakan Tekin'den Sınav Ücreti Açıklaması

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile şube müdürlüğü kadrosu için 400, şeflik için 2 bin, memurluk için 3 bin ve saymanlık kadrosu için 57 kontenjan belirlendi. Sınav başvuru ve onay süreci, 9 Mayıs- 7 Haziran tarihleri arasında tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ''Kılavuza göre sınava girecek adaylardan bugünden itibaren 16 Haziran'a kadar sınav ücretlerini yatırmaları isteniyordu. Ancak bir karar aldık; şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavına girecek arkadaşlarımızdan sınav ücreti almayacağız. Sınava girecek bütün arkadaşlarımıza şimdiden başarılılar diliyorum.'' dedi.

Görevde Yükselme Sınavı 9 Temmuz'da, sınav sonuçları ise 4 Ağustos tarihinde açıklanacak.

Ankara Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle buluşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ''Yaptığımız her işi istişareyle, ilgili arkadaşlarla konuşarak çözmeye çalışıyoruz. Birlikte hareket etmedikten sonra bir sonuç elde edemeyeceğimize inanıyorum. Bu iş yapma tarzımız böyle başladı, inşallah, böyle de devam eder. Bu öğretmenlerle istişarelerimizi kurumsal hâle getireceğiz inşallah...

Bundan sonra bütün işlerimizi öğretmen arkadaşlarımızla yürüteceğiz, öğretmen arkadaşlarımızla gerçekten çok daha yakın çalışacağız. Ben bunu çok istiyorum. Bu tür faaliyetler bizi zenginleştirecek, daha doğru ve daha güzel şeyler yapmamızı sağlayacak. O yüzden öğretmen arkadaşlarla istişareye, beraber yol yürümeye devam edeceğiz. Şimdi eğer bir hayaliniz varsa, Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecekseniz, bunu ancak gelecek kuşakları bu bilinçle, bu şuurla, bu hayale sahip çıkacak şekilde eğiterek yürütebilirsiniz. Onu da hep beraber yapacağız inşallah..'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.