Öne Çıkanlar aile birliği Milli Eğitim Bakanlığı İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener İcra Katibi Özel Güvenlik Günü

Belgeler (Soruşturma Süreci Devam Edip Başarı Belgesi Alamayanlar)

Daire Başkanı Bakan a. Mehmet Punar imzalı resmi yazıda ''Sayın Bakanımız tarafından Bakanlık Makamının 17 Ocak 2022 tarihli ve 41446969 sayılı oluru ve Bakanlık Makamının 21 Ocak 2022 tarihli ve 41853272 sayılı oluru ile belge verilmesi uygun görülen personelden, inceleme soruşturma süreci devam ettiği veya e-teftiş sisteminden inceleme soruşturma dosyaları kapatılmadığından belge düzenlenemeyen personele belge düzenlenebilmesi için il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından ilgililerin inceleme soruşturmaya ilişkin dosyaları kapatıldıktan sonra Başarı Belgesi Modülünde bulunan ve sorgu ekranından gerekli sorgu yapılıp ''Başarı Belgesi Ekle'' komutu verilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.