Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği ÖSYM öğretmen

Dijital Öğretmenler Projesi VI. Dönem Başvuruları

Türkiye'nin tüm illerinden MEB'e bağlı devlet okullarında çalışan ilk okul ve orta okul öğretmenleri başvurularını https://form.jotform.com/223544046213952 adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.

Mart – Mayıs 2023 tarihleri arasında ODTÜ’lü akademisyenler tarafından 1000 öğretmene; Dijital Vatandalık ve Güvenlik, Yaratıcılık ve Görsel Tasarım (İnfografik), Etkili Sunum Yapma, Yaratıcılık ve Görsel Tasarım (Fotoğraf ve Video), Eleştirel Düşünme ve Ölçme Değerlendirme konularından oluşan 5 haftalık çevirim içi bir eğitim verilecek.

Çevrim içi olarak iki fazdan oluşacak Dijital Öğretmenler Projesi’nin Mart-Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek I. fazına, Türkiye’deki bütün illerden gelen başvurular kabul edilecektir. 

 I.faz eğitimlerinin ardından 1.000 öğretmenin içinden ilk 100’e girmeye hak kazanan öğretmenlere yine çevrim içi olarak ODTÜ’lü akademisyenler tarafından ikinci faz eğitimleri kapsamında “Eğitimde Sanal ve Artırılmış Gerçeklik” dersleri verilecektir. 

Proje 8 hafta boyunca devam edecek ve 5 hafta canlı ders yapılacak, bu süre boyunca ODTÜ’lü akademisyenler tarafından verilecek senkron ve asenkron dersleri tamamlamak gerekmektedir. Eğitimler, bilişim teknolojilerinin eğitimde kullanımına yönelik olarak giriş seviyesinde olacak. Başvuru için en temel düzeyde bilgisayar kullanabilmek yeterlidir. 

Kontenjan 1.000 öğretmenle sınırlıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.