Öne Çıkanlar A101 Aktüel Ürünler BİM Aktüel Ürünler Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Turgay Ölüç YSK

Ek Ders Ücretleri (7 Şubat 2022)

Genel Başkan Kadem Özbay imzalı resmi yazıda ''6. Dönem Toplu Sözleşme hükümlerine göre, okul öncesi öğretmenlerine, sınıf öğretmenlerine, alan, atölye ve laboratuvar şefliği görevi verilen öğretmenlere ''Öğrenci Sosyal ve Kişilik Hizmetleri'' görevi karşılığında haftada 2 saat ek ders ücreti ödeneceği karara bağlanmıştı.

Ancak, Ocak 2022 ek ders ücretleri hazırlanırken Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinde görev yapan sınıf öğretmenlerine, ''Öğrenci Sosyal ve Kişilik Hizmetleri'' görevi karşılığında 2 saat ek ders ücretinin ödenmediği bilgileri sendikamıza ulaşmıştır.

Konuyla ilgili tereddütlerin giderilmesi, 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6. Dönem Toplu Sözleşme hükümlerine göre; Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinde görev yapan sınıf öğretmenlerine de ''Öğrenci Sosyal ve Kişilik Hizmetleri'' görevi karşılığında 2 saat ek ders ücretinin ödenerek mağduriyetlerinin giderilmesini talep ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.