Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı 2024 Yılı Eğitim Öğretim Sınıfı Dışındaki Personelin İl İçi Yer Değişiklikleri 2024 Yılı Mayıs Ayı Boğa Burcu Para Yorumu Döviz Pozisyonu 2024 Yılı Mayıs Ayı Yay Burcu Para Yorumu

Eylül'de Artık Normalleşilebilir Mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "bizim bazı simülasyonlarımız, kestirimlerimiz var. Aşılanma süreci, yerli aşı takvimine bağlı olarak. Önümüzdeki yılın başında kontrollü de olsa bu işin normalleşeceğine dair hazırlık yapıyoruz. Sürekli olarak öğretmen eğitimine yatırım yapmamız, videolar çıkarmamız, oyun tabanlı eğitim yaklaşımını sergilememizin sebebi bu. Çocuğun kendisi olmaya ihtiyacı var. Oynaması lazım, etkileşime girmesi lazım." dedi.

Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın "KDV oranı yüzde 1'e indirilmişti, gelecek sene devam edecek misiniz?" sorusuna Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "bu konuda genel olarak KDV politikasıyla ilgili Maliye’min bir çalışması var. Gelecek seneye devam etmemek noktasında bir görüşü var Maliye’nin. Ancak biz de hiç olmazsa önümüzdeki süreçte önümüzdeki aylarda, bir süre daha devam etmesi konusunda bir talepte bulunduk. Fakat bu Türkiye’de eğitim dışındaki başka sektörlerde de KDV ile ilgil düzenlemeler olmuştu biliyorsunuz. Bir genel karar alınacak onu bekliyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.