Öne Çıkanlar BİM 12 Ağustos 2022 Aktüel Ürünler Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esasları Mahalli İdare Birlikleri Personeli Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Duyurusu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

İl/İlçe Emri Uygulaması (17 Ocak 2022)

Genel Başkan Kadem Özbay imzalı resmi yazıda ''mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları Bakanlığınızca 14 Ocak 2022 tarihinde açıklanmıştır. Bir çok öğretmenimiz gerek aile birliği gerekse sağlık ve diğer nedenlere bağlı yer değiştirme başvurusunda bulundukları halde atanamamışlardır.

Özellikle Anayasa'mızda da güvence altına alınan ''aile birliğinin sağlanması'' ve diğer mazeretlerin karşılanması için iller arası yer değiştirmesi gerçekleşmeyen öğretmenlere yönelik il/ilçe emri uygulaması yapılması ve il içinde mazereti bulunduğu halde yerleştirme talebi gerçekleşmeyen öğretmenlerin durumlarının da yeniden değerlendirilerek mağduriyetin giderilmesi hususlarında gereğini talep ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.